τεχνολογία

Πώς να δείτε χωρίς να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση ενός ατόμου

Μερίδιο
Φωτογραφία: Anton και Bexels

Το WhatsApp είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν άλλα κοινωνικά δίκτυα που έχουν τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου, όπως το Instagram, το Twitter και πιο πρόσφατα το Dictoc.

Αντιμετωπίζοντας αυτόν τον ενδιαφέρον διαγωνισμό καιΜεταξύ των «Εφαρμογών», Το WhatsApp έχει εφαρμόσει νέες δυνατότητες για να παραμείνει ενημερωμένος σε αυτόν τον ασταθή ψηφιακό κόσμο.

Μία από τις λειτουργίες που ενεργοποίησε το WhatsApp εκείνη τη στιγμή ήταν η προσθήκη επιπέδων, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες ή να προσθέτουν κείμενο σε μια εικόνα για κοινή χρήση με επαφές.

Όπως οι «Ιστορίες Instagram», αυτές οι αναρτήσεις WhatsApp θα εμφανίζονται στο προφίλ των ατόμων 24 ώρες την ημέρα. Τότε θα διαγραφούν αυτόματα.

Αυτή η νέα αλληλεπίδραση τράβηξε την προσοχή των χρηστών. Ο έλεγχος της κατάστασης των πρόσθετων επαφών έχει γίνει συνηθισμένο πέρα ​​από το άμεσο μήνυμα.

Για αυτόν τον λόγο, προς το παρόν υπάρχει ένα «κόλπο» για τους χρήστες αυτής της εφαρμογής να βλέπουν την κατάσταση των άλλων χωρίς να το παρατηρήσουν.

Εξηγούμε βήμα προς βήμα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Απενεργοποιήστε την απόδειξη ανάγνωσης WhatsApp

Εάν διαθέτετε κινητή συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android, εισαγάγετε την ενότητα «Ρυθμίσεις» στην εφαρμογή WhatsApp και κάντε κλικ στην επιλογή «Πληροφορίες λογαριασμού».

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Απόρρητο» και, τέλος, απενεργοποιήστε την επιλογή «Επιβεβαίωση ανάγνωσης».

Εάν είστε χρήστης iOS, πρέπει να μεταβείτε στην περιοχή “Διαμόρφωση” μετά την είσοδο στην εφαρμογή.

Στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή “Λογαριασμός” και κάντε κλικ σε αυτήν.

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα υπομενού. Σε αυτό, μεταβείτε στην επιλογή «Απόρρητο».

READ  Απελευθερώστε εντελώς το νέο παιχνίδι της σειράς Total War μόνο για 24 ώρες!

Τέλος, απενεργοποιήστε την επιλογή «Ανάγνωση αποδείξεων».

Χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να δείτε την κατάσταση όλων των επαφών σας χωρίς να παρατηρήσετε ότι το έχετε κάνει.

Φυσικά: αυτό το «κόλπο» ισχύει και για εσάς, επειδή δεν έχετε ιδέα ποιοι είναι οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις θέσεις σας. Η απενεργοποίηση της «απόδειξης ανάγνωσης» καταργεί όλα τα ίχνη της.

Ένα άλλο μειονέκτημα της απενεργοποίησης των «Αποδείξεων ανάγνωσης» (σε Android) και των «Αποδείξεων ανάγνωσης» (σε iOS) είναι ότι ίσως να μην γνωρίζετε εάν κάποιος έχει ελέγξει τα μηνύματα μιας ιδιωτικής συνομιλίας, αλλά το δημοφιλές «Sulitos» θα είναι. Μπλε για συνομιλίες σε μια ομάδα ή για την κίνηση των απεσταλμένων φωνητικών μηνυμάτων.

Αν και είναι δύσκολο να εμφανιστεί το «μπλε δύσκολο» όταν ακούτε ένα τηλεφωνητή, υπάρχουν μερικοί «βασικοί» τρόποι για να το κάνετε.

Αρχικά, στέλνετε τη φωνητική σημείωση σε άλλη επαφή, πιστεύοντας ότι είναι δυνατόν, έτσι ώστε το μήνυμα να μπορεί να ακουστεί χωρίς το άτομο που το έστειλε.

Η αποστολή της επιλογής φωνής είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αποθηκεύοντας τον αριθμό σας σαν να προσθέσατε μια νέα επαφή.

Η δημοκρατία πεθαίνει όταν υπάρχει λογοκρισία. Σήμερα μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση ενός ανεξάρτητου περιοδικού με 3 $ το μήνα. Συνεισφέρετε και γίνετε μέρος της λύσης!


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close