πώς να παρακολουθήσετε το Grand Prix Rev Group στο DAZN

Το DAZN θα δείξει τη σεζόν IndyCar ζωντανά σε πολλές περιοχές και θα συνεχιστεί το Σάββατο 20 Ιουνίου με το Grand Prix Rev Group στο Road America στο Elkhart του Ουισκόνσιν.

Η περσινή εκδήλωση είδε δύο αγώνες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Ο πρώτος νικητής, στις 11 Ιουλίου, ήταν ο Αυστραλός Scott Dixon για το Chip Ganassi Racing.

Την επόμενη μέρα, ο Chip Ganassi Racing είχε άλλη μια επιτυχία, με τη νίκη του Felix Rosenqvist.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να αγωνιστεί το Grand Prix του Rev Group και η σειρά, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους προγράμματος αγώνων, πού και πώς να παρακολουθήσετε, διατίθενται παρακάτω

Πού πραγματοποιείται ο διαγωνισμός;

Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πίστα αγώνων Road America στο Elkhart, Wisonin. Ο αγώνας διήρκεσε από το 1982 έως το 2008 πριν εγκαταλειφθεί. Ο αγώνας στη συνέχεια επανήλθε στο πρόγραμμα του 2016 και κατάφερε να προχωρήσει πέρυσι παρά την πανδημία του κοροναϊού.

Τι ώρα εμφανίζεται ο αγώνας;

Το DAZN θα δείξει τον αγώνα σε πλήρη κάλυψη ξεκινώντας από τις 12μμ ET / 4μμ GMT

Πρόγραμμα και μεταδόσεις IndyCar

  • Domenica 20 giugno – Grand Prix Group REV, Wessen – 12:00 – 15:00 ET / 16:00 – 19:00 GMT
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – HONDA INDY 200, OH – 12pm – 2pm ET / 4pm – 6pm GMT
  • Κυριακή 11 Ιουλίου – Honda Indy Τορόντο – 12μμ – 3μμ ET / 4μμ – 7μμ GMT
  • Domenica 8 agosto – Grand City Grand Music, Νάσβιλ – 17:30 – 20:00 ET / 21:30 – 00:00 GMT
  • Σάββατο 14 Αυγούστου – Αυτοκινητόδρομος Indianapolis – 12:30 – 15:30 / 16:30 – 19:30 GMT
  • Σάββατο 21 Αυγούστου – Bommarito Automotive Group 500 – 20:00 – 23:00 / 00:00 – 03:00 GMT
  • Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου – Γκραν Πρι Πόρτλαντ – 3μμ – 6μμ ET / 7μμ – 10μμ GMT
  • Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου – Grand Prix Firestone στο Monterey – 3μμ – 6μμ ET / 7μμ – 10μμ GMT
  • Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου – Grand Beach Acura Grand Prix – 3μμ – 6μμ ET / 7μμ – 10μμ GMT

Μπορώ να παρακολουθήσω το IndyCar στο DAZN;

Το IndyCar θα είναι διαθέσιμο για προβολή στις ακόλουθες περιοχές στο DAZN:

Αλβανία, Αλγερία, Ισραήλ, Φίτζι, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Βολιβία, Αρμενία, Μπαχρέιν, Μαλδίβες, Κιριμπάτι, Μπαχάμες, Μπελίζ, Αζερμπαϊτζάν, Ιράκ, Ταϊβάν, Νήσοι Μάρσαλ, Μπαρμπάντος, Σουρινάμ, Βουλγαρία, Ιορδανία, Ανατολικό Τιμόρ, Μικρονησία, Κούβα, Βενεζουέλα, Κύπρος, Κουβέιτ, Ναουρού, Δομίνικα, Τσεχία, Λίβανος, Παλάου, Γρενάδα, Εσθονία, Λιβύη, Παπούα Νέα Γουινέα, Αϊτή, Ελλάδα, Μαρόκο, Σαμόα, Τζαμάικα, Ισλανδία, Ομάν, Νήσοι Σολομώντος, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Λιχτενστάιν , Παλαιστίνη, Τόνγκα, Αγία Λουκία, Μάλτα, Κατάρ, Τουβαλού, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Μολδαβία, Συρία, Βανουάτου, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Άγιος Μαρίνος, Τυνησία, Σλοβακία, Υεμένη, Τουρκία

Πού μπορώ να κάνω ροή DAZN;

Ακολουθεί μια λίστα με τις συσκευές στις οποίες είναι διαθέσιμο το DAZN, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων περιήγησης ιστού DAZN.com:

Σημείωση: Στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Κολομβία, οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν μόνο μέσω συσκευών και όχι μέσω του διαδικτύου. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής DAZN μέσω του Apple App Store ή του Google Play Store.

φορητές συσκευές Εξοπλισμός τηλεόρασης και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών κονσόλα παιχνιδιού
iPhone, iPad Amazon Fire TV PlayStation 4, Pro
Τηλέφωνα και tablet Android Amazon Fire TV Stick PlayStation 5
tablet Amazon Fire Τηλεόραση Android XBox One X.
.. Καμήλα XBox One X | ΜΙΚΡΟ.
.. google chromecast XBox One, One S.
.. LG Smart TV, Smart Broadcast Serie XBox X
.. Smart TV Panasonic ..
.. Smart TV Samsung ..
.. Sony Smart TV ..

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

bijou-social